50 Εντυπωσιακες ιδέες για τραπεζάκια του καφέ από παλέτες

Τα τραπεζάκι του καφέ είναι μία από τις πολλές δυνατότητες που μπορείτε να κάνετε από ανακυκλωμένες παλέτες. Ξέρετε ότι είναι μια πηγή από εύκολα ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποίαμπορούν να δομηθούν και να κατασκευάσουν αυθεντικά έπιπλα.

Και δεν νομίζω ότι η παλέτα είναι μόνο για εξωτερική χρήση, ή συνδυάζονται μόνο με ρουστίκ ή industrial ύφος. Ακριβώς το αντίθετο τα τραπεζάκια του καφέ μπορεί να είναι εξαιρετικά καλαίσθητα και πολύ κομψά.

Αφού καθαριστεί, και περαστεί ένα δροσιστικό λευκό χρώμα και σε συνδυασμό με ένα όμορφο βάζο μπορεί να δώσει μια αφή της αριστοκρατίαςΜια όμορφη διακόσμηση με βάζα, κηροπήγια ήλευκά φαναράκια στο τραπέζι θα είναι τέλεια διακόσμηση για το εσωτερικό

Έχετε πολλές επιλογές για το σχεδιασμό των τραπεζιών του καφέ σας από παλέτες. Μια παλέτααπλά ριγμένη στο έδαφος ή πάνω σε τροχούς μπορεί να είναι ένα όμορφο κενρικό σημείο του δωματίου. Είναι στο χέρι σας μπορείτε να αφήσετε την αφήσετε στο φυσικό της ή μπορείτε να την βάψετε για να δώσετε μια ένταση στη διακόσμηση.

Είναι επίσης δυνατό να ομαδοποιηθούν διάφορες παλέτες βάζοντας τη μια πάνω στην άλλη και να έχετε έτσι ένα πρωτότυπο τραπέζι με αποθηκευτικό χώρο. Το καλύτερο είναι ότι οι παλέτες είναι πολύ ευπροσάρμοστα έπιπλα ένα τραπέζι θα μετατραπεί με μερικά   μαλακά μαξιλάρια σε ένα υπέροχο καναπέ.

Δείτε την παρακάτω γκαλερί μας με 50 εντυπωσιακες ιδέες για τραπεζάκια του καφέ από παλέτες, για υπέροχη έμπνευση.

pallet coffee tables1pallet coffee tables2pallet coffee tables3pallet coffee tables4pallet coffee tables5pallet coffee tables6pallet coffee tables7pallet coffee tables8pallet coffee tables9pallet coffee tables10pallet coffee tables11pallet coffee tables12pallet coffee tables13pallet coffee tables14pallet coffee tables15pallet coffee tables16pallet coffee tables17pallet coffee tables18pallet coffee tables19pallet coffee tables20pallet coffee tables21pallet coffee tables22pallet coffee tables23pallet coffee tables24pallet coffee tables25pallet coffee tables26pallet coffee tables27pallet coffee tables28pallet coffee tables29pallet coffee tables30pallet coffee tables31pallet coffee tables32pallet coffee tables33pallet coffee tables34pallet coffee tables35pallet coffee tables36pallet coffee tables37pallet coffee tables38pallet coffee tables39pallet coffee tables40pallet coffee tables41pallet coffee tables42pallet coffee tables43pallet coffee tables44pallet coffee tables45pallet coffee tables46pallet coffee tables47pallet coffee tables48pallet coffee tables49

Diyfunworld

πατήστε εδώ για την συνέχεια του άρθρου